/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ovhm.jouwweb.nl
Home » Nieuws

 

Timmerfabriek Groothuis Concept IV gecertificeerd!

 

Tijdens de Building Holland beurs, die plaatsvond van 17 t/m 19 april in de RAI te

Amsterdam is Timmerfabriek Groothuis als een van de eerste drie timmerfabrikanten in Nederland officieel gecertificeerd voor het leveren van houten gevelelementen op basis van de BRL 0801, Concept IV(Totaalplan). Voor de het gebruik van de gemodificeerde houtsoort Accoya onder Concept IV is Timmerfabriek Groothuis als enige timmerfabriek in Nederland tevens gecertificeerd . De certificaten werden uitgereikt door de SKH en de directeur van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten.

Het leveren volgens Concept IV, het Totaalplan, houdt de levering, afmontage en plaatsing van een volledig afgelakt en beglaasd hoogwaardig houten eindproduct in. Daarnaast wordt de eindgebruiker volledig ontzorgd doordat de timmerfabriek het onderhoud van het product, voor een overeengekomen periode, onder zijn verantwoordelijkheid uitvoert of laat uitvoeren. Met dit unieke Concept wordt maatwerk geleverd voor elke specifieke situatie van een woning of een gebouw. Naast het ontzorgen van de eindgebruiker worden kosten bespaard tijdens de bouw- en gebruiksfase en kunnen vergaande afspraken worden gemaakt met betrekking tot de exploitatiekosten. En dat allemaal met garanties die kunnen oplopen tot 25 jaar.


 

Hierboven ziet u een impressie hoe de aanstaande nieuwbouw van Timmerfabriek Groothuis aan de Demmersweg er uit komt te zien.

Richard Groothuis heeft met Gemeente, provincie en buren overeenstemming en gaat spoedig met deze prachtige nieuwbouw starten.

De uitbreiding vind plaats op de plek van de voormalige bibliotheek en de aanliggende woningen.

 

Een uitbreiding van productie-, opslag- en kantoorruimte maken het dat Groothuis timmerfabriek weer voor jaren behouden blijft in ons dubbeldorp, en als lid van onze club.

Op onderstaande schets ziet u de vernieuwde indeling van dit mooie bedrijf.

 

Richard en medewerkers, van harte gefeliciteerd!

 

Nieuws

27-10-10

Koetshuis de Noordergraaf wordt Kampkuiper Bistro Party & Catering

 

Een heugelijke dag voor de Familie Kampkuiper en Harbrinkhoek, er vind een doorstart plaats van het bekende horecabedrijf aan de Almeloseweg.

De Familie Kampkuiper kan onder leiding van Philip weer volop aan de slag met hun bistro, feestzaal en catering.

De agenda is goed gevuld en tevens zijn er allerlei plannen gemaakt voor een gezonde toekomst waaronder een attractie voor kinderen en een uitbreiding van de cateringactiviteiten op locatie.

Voor ons dorp eveneens een opsteker, een dergelijk mooi bedrijf is iets om als collega's trots op te zijn.

 

Berty Haarhuis van harte gefeliciteerd!

 

Ons bestuurslid Berty Haarhuis heeft donderdag 29 april namens de Koningin uit handen van de Burgermeester van Almelo een Koninklijke onderscheiding ontvangen.

 

Berty is lid geworden in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn maatschappelijke inzet, hij werd door de Burgermeester geprezen vanwege zijn maatschappelijk ondernemen, het oprichten van de BMW dealervereniging, het oprichten van de Lions club afdeling Tubbergen, oprichten taxivervoer voor mindervaliden, ambassadeur voor de stichting Karibu, erelid Bovag en het oprichten van onze Ondernemersvereniging, waarvan Berty tot dit jaar bestuurslid is geweest.